Carolins träning

Oslagbart!

10 mars, 2013 | Kommentera (0)

Ahhh!! Känslan efter löpning i isande vindar, snö, mörker och ovanligt mycket spring i benen- helt fantastiskt!!

Vädret verkar alltid vara värre när man tittar ut än var det verkligen är när man väl är ute. Visst, lite lidande innan man jobbat upp värmen men belöningen kommer så snart pulsen börjar stiga. Ju motigare det känns innan desto större njutning 🙂

Efter en summering av veckan kan jag konstatera den innehållit de bästa löppassen på denna sidan nyår. Satte dessutom PB på cirkelfysen i går morse- tanten är på G 🙂

Härliga Hyper Helena visade sig vara i toppform idag. Hon fick köra ett duo-pass med mig som motstånd. Hon är stark, hon är envis, hon är uthållig….Jo, jag blev rätt trött jag också.

Att hon lagt på sig några extra kilo muskler märks kan jag säga. Kul med en tjej som vill bli större och inte mindre. Råkade göra henne ett år äldre sist hon figurerade i bloggen- FEL av mig! Hon fyller 40 samma dag som jag fyller 41 den 8 maj…Oxe…stark och envis – Check!

 

9277_422589694462866_1116698979_nFotot är några månader gammalt, armar och axlar har biffat på sig ytterligare 😉

 

Postad: 10 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, envishet, Hälsa, Klienter, Kondition, koordination, Motivation, Personlig Träning, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)