Carolins träning

Makalösa Muskel-Mia

12 mars, 2013 | Kommentera (0)

Makalösa Muskel-Mia har legat i som en iller och lyckats sänka sitt kroppsfett en hel del. Från det att hon började träna har hon gått från 40,3 fettprocent till 28. Det har varit ett långsiktigt projekt och det var när hon tyckte sig stå stilla som vi körde igång med PT passen och hon har lyckats gå ner hela 6kg på den tiden. Starkare och piggare är ytterligare en bonus. Tuffa tunga, högintensiva pass varvat med lugnare daglig aktivitet. Hon är ingen mes när det handlar om att ta i… 😉

Givetvis har hennes kosthållning varit en viktig del. Mat var tredje timme, mycket protein, kolhydrater till frukost och lunch och bra fetter från framförallt olivolja, avokado och nötter. Att hon har en stor familj och jobbar heltid gör prestationen ytterligare lite häftigare.

Mäktigt MIA!! 🙂

bild-131

Postad: 12 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, envishet, Hälsa, Högintensiv, Jobb, Klienter, Kost, Mentalt, Motivation, Personlig Träning, Tips, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)