Carolins träning

Kom i Form- det börjar närma sig examen…

17 mars, 2013 | Kommentera (0)

På tisdag är det sista kurstillfället för vårens första Kom i Form kurs, onsdagsgruppen har ytterligare en vecka kvar. Rackarns vad tiden har gått fort! Under veckan som följer kommer kroppskompositonsmätning nummer 2 och lite summering göras med alla deltagare en och en. Jag vet inte vem som är mest spänd över resultatet- jag eller dom…! Vårens kursare har varit vansinnigt aktiva och engagerade vilket har gjort det extra roligt. Sammanlagt 62 deltagare som lyft hela gymmet under dessa veckor 🙂

Nu är de igång! Utmaningen som återstår är att fortsätta med de nya kost- och träningsrutinerna. Vi är alla vanemänniskor- det gäller att se till att vanorna vi har är goda 😉

Häng i där!! Snart sitter det i ryggmärgen och då går det av bara farten 🙂

Postad: 17 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, envishet, Fakta, föreläsningar, Hälsa, Jobb, Kondition, Kost, Mentalt, Motivation, styrka, Tips, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)