Carolins träning

Friskvårdsdag, roliga resultat och utelåst…!

19 mars, 2013 | Kommentera (0)


Japp, så skulle man kunna summera min dag. Hade förmånen att få föreläsa på möbelföretaget Martelas friskvårdsdag. Smart val av dem att ha den dagen nu och inte i början på januari. Är det någon gång det behövs en extra puff i rätt riktning så är det nu, ett par månader efter man avlagt det där nyårslöftet. Att börja ett “nytt” liv är inte så svårt, det är att fortsätta som är den stora utmaningen.  Friskvårdsdagen var startskottet för en stegräknartävling.  Att ta vara på möjligheterna till motion i vardagen är A och O. Och möjligheter finns det gott om- ta trapporna, gå av bussen ett par hållplatser tidigare eller ta cykeln (eller sparken i detta väder..) Nöjer du dig med att må halvbra eller vill du må så bra som det bara går? Ja, då krävs det lite mer än vardagsmotion vännen. Träna dig ordentlig svettig ett par gånger i veckan och du börjar få de riktigt stora hälsovinsterna.

Tränat sig svettiga har helt klart de Kom i Formare som idag tog sin examen 🙂

Har redan hunnit göra kroppskompositionsmätning nr 2 på några stycken och vilka resultat! En massa kroppsfett har svettats bort kan jag säga, en hel del muskler har byggts. Att bara väga sig på en vanlig våg säger inte mycket om den fysiska formen – släng ut den!

Avslutade en lyckad dag med att sitta utelåst på garageuppfarten då jag åkt  ifrån husnyckeln på jobbet 4,5 mil bort och Herr Protes var på vift.

Postad: 19 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: envishet, föreläsningar, Hälsa, Kost, Motivation, Styrketräning, Träning, Viktminskning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)