Carolins träning

Dags att ladda batterierna!

20 mars, 2013 | Kommentera (0)

Nu när den intensiva perioden av Kom i Formkursande börjar lida mot sitt slut är det dags för mig att ladda batterierna med nya kunskaper. I morgonkväll drar jag till Stockholm för en specialistutbildning vid Personal Training School- Träning av gravida. Det händer en hel del med kroppen under en graviditet och perioden efter förlossning som ställer extra krav på mig som Personlig Tränare. Ska bli störtkul och intressant att få grotta ner sig i det ämnet.

I mitten på maj är det dags för nästa specialistutbildning- Funktionell analys, ytterligare ett intressant och viktigt ämne.

Att alltid vilja framåt och att alltid vilja utveckla sig själv och sina kunskaper är ett måste om man ska arbeta med människors hälsa. Det spelar ingen roll vilken avancerad utbildning du skaffade dig för ett antal år sedan om du inte regelbundet repeterar, kompletterar och vidareutbildar dig. Det är ju dessutom det som gör arbetet såå kul! Ju mer man lär sig desto mer inser man att man behöver veta 🙂

Det damp ner ett gäng böcker förra veckan. Sträckläste nästan hela ” Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare” av Anki Sundin. En del “aha-upplevelser” och en del repetition- kunskapens moder ni vet 😉

bild-132

Postad: 20 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, Fakta, föreläsningar, Hälsa, Jobb, Klienter, Kost, Motivation, Planering, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)