Carolins träning

Veckans Övning- en variant av en av världens bästa…

25 mars, 2013 | Kommentera (0)

Äntligen måndag! Äntligen dags för veckans övning! Äntligen dags för Armhävningar deluxe!

Enda redskap som behövs förutom den egna kroppen är en bänk/sten/trappsteg/kompis.

Inta armhävsposition -Håller du fötterna brett isär blir det lättare, vill du göra det ännu lättare ställer du dig på knäna. Det ska vara en rak linje mellan axel- höft-knä, inget putande med rumpan och ingen svankande rygg. Placera ena handen på bänken/stenen eller vad du har för redskap, placera den andra på marken. Gör en armhävning (du behöver inte gå så djupt som jag gör på bilden och du behöver inte heller ha så hög bänk) pressa dig upp och “vandra” över bänken för att göra en armhävning åt andra hållet. Upprepa så många gånger du orkar.  Har du problem med axlarna bör du fortsätta med dina vanliga armhävningar på golv då du endast går ner så pass djup att axlar och armbågar är parallella.

Lycka till!!bild-141bild-140bild-143

Måste framför ett tack till mästerfotografen Magnus den Starke- han ställer upp i alla lägen och bidrar till husfriden då den dryge fotografen helt enkelt slipper bli tillfrågad. Ser att Muskel Henrik kom också med på ett hörn ser jag.bild-142

Postad: 25 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Styrketräning, Träning, Veckans Övning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)