Carolins träning

Igår premiär – idag final

27 mars, 2013 | Kommentera (0)

I går kväll var det vårpremiär för föreläsningsturnén Tema Fett som jag fått äran av Soma Nordic att genomföra. Götteborrrrg- Sveriges framsida var först ut. Värmerekord bjöds det på dessutom 🙂

En blandad skara  hälsomedvetna åhörare´, som jag glömde fånga på bild 🙁 , förvånansvärt många män- 3 st! Jo, männen brukar tyvärr lysa med sin frånvaro- kan de allt redan eller är de helt enkelt inte intresserade?  Hm..

Riktigt trevligt med många bra frågor, det vill till att hålla sig på tå 😉 Ingen av åhörarna lär i alla fall äta Becel mer, bara där har jag lyckats.

Torsdag nästa vecka är det Ystad som gäller. Föreläsningarna är öppna  och det går fortfarande bra att boka plats- info@somanordic.se

Första Kom i Form gruppen är i princip klara och jag kan konstatera att de har slagit rekord – så många kilo fett bort och så mycket mer muskler har ingen annan grupp lyckats åstadkomma 🙂 Pigga, glada och friska är de nu igång och de fortsätter att hålla i gång, på ett eller annat sätt- det har de lovat..

Ikväll är det då dags för final för Kom i form grupp nr två VT-13. Nu är det upp till bevis- har de lyckats nå sina mål/delmål och framför allt- kommer de lyckas att behålla sina goda vanor? Jag tror stenhårt på dem! Grymt duktiga har de varit och de har förgyllt de senaste månaderna 🙂

Postad: 27 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, envishet, föreläsningar, Hälsa, Jobb, Kondition, Kost, Mentalt, Motivation, styrka, Träning, Viktminskning | Etiketter: , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)