Carolins träning

Storhäxan har fått Påskpresenter

28 mars, 2013 | Kommentera (0)

Påsken måste ju vara min absolut bästa högtid – jag kallas dagligen för Storhäxan av någon outgrundlig anledning… Ägg äter jag varje  dag. Skulle jag bli tvungen att bara äta en enda sak resten av livet skulle jag lätt välja ägg. Världens bästa livsmedel, typ 🙂

Gult är en av mina favoritfärger och Påsken brukar vanligtvis infalla på våren och vem tycker inte om våren?! Spanade efter vårtecken och kan konstatera att det enda jag kunde hitta förutom strålande sol var en Vättern som nu är helt täckt av is. Vad hände med den där våren egentligen?

Man brukar  säga att det inte lönar sig att gnälla men i bland gör det faktiskt det. Min bloggkollega här på Kurera, akupunktören Tobias Schön läste om min vän kroken och skickade över en Happy Trigger. Kan meddela att jag har en ny och mycket bättre vän nu. Den är lättare och mer träffsäker 😉 Läs Tobias blogg Tusen Nålar.

bild-145

Finalen av Kom i Form kurserna är avklarad och om det är nåt de har lärt sig är det att ägg är bra mat. Är man osäker på någon av repetitionsfrågorna vi går igenom kan man alltid svara: ÄGG! Nästan alltid rätt svar 😉

En som verkligen fattat hur man mutar Fru Storhäxa är Bettan. Kolla in vad jag fick av henne igår!

 

 

bild-144

Dagsfärska ägg från hennes hönor. Garanterat lyckliga hönor som lägger kalasgoda ägg. Det var en del av min frukost idag 🙂

“Men tänker inte människan på kolesterolet?” tänker ni kanske. Kolesterol är ett kroppseget ämne. Kroppen producerar själv ca 3 g kolesterol om dagen. Äter du 5 ägg tillför du 1g kolesterol. Kroppen är finurlig och justerar sin egen produktion när vi tillför kolesterol via kosten- 1 gram  mindre av den egna produktionen alltså, så länge kroppen fungerar som den ska. Dina kolesterolvärden reglerar du bäst genom fysisk aktivitet. TRÄNA och ät ÄGG! Bra Påsktips!

Förnämlig proteinkälla, bra fett, vitaminer och mineraler, mättande och gott- ÄGG!

Ja, ni fattar 🙂

Postad: 28 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, Fakta, Hälsa, Kost, massage, Skador/besvär, Tips, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)