Carolins träning

“Du behöver väl inte deffa….du är ju gammal”

29 mars, 2013 | Kommentera (0)

Det fick jag höra av en yngre manlig medlem i går. Vi kan kalla honom Sälen, inte efter orten- efter djuret…

Tänk att en mening som började så trevligt kunde sluta så dumt. Nu är jag inte speciellt lättstött, det kan man inte vara med mitt umgänge. 😉

Undrar om Sälens passerkort till gymmet kommer fungera fortsättningsvis?..

Deffa låter väl hårt men förändring av träningsupplägg är det dags för. Mer fokus på kondition och förbränning och mindre på tung styrketräning. Nej, jag kommer inte ödsla tid på långa Power Walks. Promenerar gör jag om jag är förkyld, är allmänt sliten, vill njuta av väder och natur eller umgås med Herr Protes.

Löpning, spinning, crosstrainer, stepmaskin, rodd och mer cirkelfys- variation och mer resultat på mindre investerad tid. Tre styrkepass per vecka ska också in. 🙂

Mina kostvanor behöver jag inte ändra på mer än att kanske dra ner lite grann på jordnötssmöret och alla cashewnötter. Även hälsosam mat kan släta till kroppen om det blir för mycket av det 😉

Jaha, det var mina tankar så på Långfredagen… Skapar jag dålig stämning mitt i Påskgodiset? Jo jag vet, det är lite min grej det 😉

Postad: 29 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, Cirkelfys, Hälsa, Högintensiv, Kondition, konditionsträning, Kost, Styrketräning, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)