Carolins träning

Svampen suger åt sig….

4 april, 2013 | Kommentera (0)

Ojoj! Jag bugar, bockar och tackar allra ödmjukast… Jisses vilken underbar respons jag fick från alla möjliga håll igår. Jag gör mitt allra bästa att agera svamp och suger åt mig så mycket jag bara kan.

Min passion för PT yrket verkade nå fram till de blivande Friskvårdspedagogerna  🙂

http://snyggochrund.blogspot.se/2013/04/en-inspirator.html

http://annapannaochlivet.blogspot.se/2013/04/caroline-helt.html

Hoppas att de förstår hur inspirerad JAG blir av detta 🙂

Stärkt av detta beger jag mig idag till Höllviken för att träffa PT kollegan Lisa Kaptein-Kvist. Hon ska ta mig på Caveman walk. Fick ett sms igår – ” Du tar väl med oömma kläder?Hehehe…” Hon lär ta ner mig på jorden i bokstavlig mening…lite nervös har jag nog anledning att vara.

Fet föreläsning i Ystad avslutar denna dagen. Jag duckar för tomaterna….! Nån gång måste väl flytet vända?….eller?? Kraaa…hörde ni olyckskorparna??

Postad: 4 april, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, föreläsningar, Hälsa, Kondition, Kost, Motivation, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)