Carolins träning

Våren är officiellt här!

6 april, 2013 | Kommentera (0)

Trädgårdspremiär för cirkelträningen i morse! Lite blött och geggigt men i luften är det VÅR! Den dryge fotografen lyckades knäppa en riktig paparazzibild…

bild-159Tekniken i detta sidoutfall är under all kritik, det ser stelt ut tycker jag men aggressiviten går inte att missa, beredd på attack!

Stelheten kan bero på de dubbla löppassen igår. Löpning på strandpromenaden längs med Östersjön på morgonen och löpning längs med Vätterstranden i går kväll. Varierad träning at its best   😉

Innan jag lämnade Ystad i går tittade jag in på Hälsokraft. Jag har besökt väääldigt många hälsobutiker i min dag och Hälsokraftbutiken i Ystad är en av de allra bästa. Så mysig butik som verkligen triggar igång köplusten. Man går alltid där ifrån med mer än vad man tänkt sig. Vansinnigt bra personal som inte bara “kränger” utan är  bra rådgivare. Sortimentet är helt rätt, läckert exponerat och hela butiken är så mysig. Besök den!

bild-160

 

Skulle ju dra ner på jordnötssmöret men hittade två nya sorter….En variant med chili och en med carob- Mums!! Nu är tanken att burkarnas innehåll ska räcka länge. Ska matematiken bli rätt krävs det annars att jag gör av med en hel del energi. Input och output.  Dubbla löppass finns det risk för att det bli mer av alltså. Det kan det i och för sig bli oavsett hur mycket jordnötssmör jag petar i mig   😉

bild-161

Postad: 6 april, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Fritid, Hälsa, Kost, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)