Carolins träning

Världens bästa lyckopiller!

7 april, 2013 | Kommentera (0)

Ahhh!! Vilken morgon! Nyss hemkommen från en helt fantastisk löprunda. Lite seg i kroppen och eftersom jag inte följer nåt stenhårt löparprogram utan springer för att jag helt enkelt gillar det, så anpassade jag farten och NJÖÖÖÖT!

Molnen skingrar, solen skiner, fåglarna kvittrar, segheten i kroppen försvinner lätt under de omständigheterna 🙂 Lägg till hästhagar och råddjur som springer över vägen- WOW! Hög på endorfiner och livet i allmänhet smakar dessutom frukosten extra gott. Bästa tänkbara start på dagen. Inte ens jätteblåsan på stortån kan förta den glädjen 🙂

Nej, jag vaknar inte varje dag med ett lyckoskri och high fivear mig själv i spegeln. Att använda kroppen, låta hjärtat slå och svetten lacka, känna mjölsyran….det är svårt att vara en deppig person med den dagliga medicinen 🙂

Språng

 

Postad: 7 april, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kondition, konditionsträning, Träning, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)