Carolins träning

150 burpees senare….

18 april, 2013 | Kommentera (2)

Jag har en klient, Mr All In, han har blivit en jäkel på burpeesar. Nu fixar han 19 stycken på 41 sekunder! Jag är inte i närheten av det…än… Till slutet av veckan ska han klara 25 stycken under minuten.  Alltså jag har inte lovat att jag skas slå honom men jag känner mig klart pressad att öka både antal och hastighet.

Hallå! Det är väl JAG som ska pressa honom och inte tvärtom??

Upplägget för min egen cirkelfys såg ut så här i morse-

15 burpees

20 utfall med vikt över huvud (10kg)

20 sidoutfall

12 thrusters (20kg)

30 utfallshopp

15 TRX rodd

15 burpees

30 båt med rotation (10kg)

20 x 2 dynamisk sidoplanka

20 fällkniv

30 planka med benindrag

20 crunch med viktplatta (10kg)

Fem varv på 58:33 🙂

Jag kan väl erkänna att lusten för fler burpeesar i dag är väldigt låg… men jag kommer igen.

Va?! har ni glömt bort vad en burpees är?

Kolla nedan-

bild-48

bild-49

bild-50

bild-51

 

Postad: 18 april, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, envishet, Jobb, Klienter, konditionsträning, koordination, Mentalt, Motivation, Personlig Träning, smidighet, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

150 burpees senare….

  1. Johanna skrev den

    Det cirkelpasset “snor” jag =).
    Jag svettas innan jag ens har testat, men ska bli kul att sätta tänderna i det.

    • Carolins träning skrev den

      Sno på du 😉 Jag känner av det fortfarande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)