Carolins träning

Bara en chans till….

19 april, 2013 | Kommentera (0)

Vårens föreläsningsturné börjar lida mot sitt slut. Jösses vad tiden går! På tisdag 23/4 bär det av till hufvudstaden och Kanadensiska ambassaden för att prata fett. Det är vårens sista tillfälle… info@somanordic.se  om ni inte redan anmält er 😉

Igår kväll var det ett glatt gäng Boråsare som slöt upp. I vanlig ordning mest kvinnor men det har faktiskt varit fler män med under våren än vad det var under hösten. Kul! Blandat är bra 🙂 Kostens betydelse för vår hälsa och prestation är stort, frågorna är många och man skulle lätt kunna prata i flera timmar om ämnet.

bild-168

 

I tisdags var det ett 40-tal trevliga och synnerligen frågvisa Malmöbor som dök upp på Fair Way TK, landets största tennisklubb fick jag lära mig. Det blev några trevliga återseenden från mitt Malmöbesök  i höstas. Repetition är kunskapens moder, riktigt roligt att de väljer att lyssna på mig igen 🙂
bild-169En riktigt rolig vecka so far. Kan meddela att jag somnade ovaggad när jag kom hem i går kväll. Vaknade med värsta kuddstrecket i ansiktet som satt kvar nästan hela dagen. Sånt hände aldrig när man var 22. Hm…märkligt.

Snart dags för maken att fixa fredagsmys och för mig att ge mig ut och springa. En arbetsfördelning helt i min smak 🙂

 

Postad: 19 april, 2013 Av: Carolins träning Kategori: familj, föreläsningar, Hälsa, Kondition, Kost, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)