Carolins träning

Men jag vill ju bara tanka bilen!

22 april, 2013 | Kommentera (0)

Planera sina måltider behöver man inte göra- det finnas alltid en varmkorv för en tia på macken! Tänk vad omtänksamt av Statoil att upplysa om detta även ute vid pumparna så att vi inte missar detta fantastisk tillfälle att fylla magen med vitt bröd, köttbiprodukter och sockersöt ketchup och senap…

Tänker man inte efter, följer alla impulser så är  tillfällena till billig, lättillgänglig skräpmat är vansinnigt många.

Det är inte svårt att äta rätt men det är jäkligt lätt att äta fel…

korv

Postad: 22 april, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Planering | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)