Carolins träning

Vad är “Roligt” fett?

23 april, 2013 | Kommentera (0)

“Öppna fettkontot nu. Förvandla tråkigt fett till roligt fett”

Wow vilken fett bra rubrik! eller? Avsändare är LÄTTA. Deras förslag går ut på att byta ut det jättefeta smöret på mackan mot LÄTTA och då kunna stoppa i sig “roligt fett” i form av semlor, budapestbakelser, Magnum glass och pizza.

http://fettkontot.se

I min värld är roligt fett ett fett som ger mig friska blodkärl, cellväggar, en fungerande hjärna och ett friskt hjärta.

Sorry- på den listan platsar inte semlor och budapestbakelser.

LÄTTA och andra lättmargariner har länge marknadsförts som sunda och hälsosamma, äntligen visar i alla fall LÄTTA vad man egentligen står för. Sund livsstil? Knappast!

Om jag är laddad inför kvällens föreläsning med Tema Fett? Jajamän!!

Postad: 23 april, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, Fakta, Hälsa, Kost | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)