Carolins träning

Nära döden eller rättare- jag vet att jag lever!

2 maj, 2013 | Kommentera (0)

Japp, lite så känns det efter kvällens löppass. Backintervaller var det ett tag sen jag gav mig på och det kändes..! Vansinnigt tidseffektiv träning om det är skitslut man är ute efter 😉

Har haft lite känningar av gamla småskador och därför hållit mig till lugnare distanslöpning  ett tag men det fanns faktiskt lite klös i de gamla benen 🙂

På onsdag firar vi 21årsdag mina löparben och jag. Jag började löpträna på min 20 årsdag och har inte haft ett enda uppehåll förutom vid sjukdom och skador. Värt att fira 🙂

Löpning är helt underbart och svårt att vara utan när man fastnat. Det finns dock ett litet bekymmer med sena kvällspass….Jag har vansinnigt svårt att somna. Klockan ringer strax efter 05:00 i morgon bitti- Varning för mycket hud i ansiktet..!

Postad: 2 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Kondition, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)