Carolins träning

Trädgårdsarbete

5 maj, 2013 | Kommentera (0)

Strålande sol och hyfsat varmt- som gjort för trädgårdsarbete! Det är precis just det jag ägnat mig åt denna söndag 🙂

Ja, inte den typen av trädgårdsarbete som alla flitiga grannar sysslar med utan cirkelfys i på gräsmattan och anatomiplugg i solstolen. Det måste väl räknas som arbete i trädgården i alla fall?

😉

Om två veckor är det utbildningsdags- Funktionell Screening. Tänkte ligga steget före och repetera anatomin redan nu..

Funktionell Screening är en utbildning för att kunna jobba mer analytiskt och funktionellt med klienter. Tester för att analysera grundläggande övningar som armhävning, knäböj etc för att se om det finns några rörelsedysfunktioner och inskränkningar , hur man förbättrar rörelseutslaget och utförandet med hjälp av enkla övningar. Vansinnigt intressant utbildning! Ser verkligen fram emot den 🙂

Anatomi är ett favoritämne och jag önskar att jag, utan att tänka, kunde rabbla alla musklers ursprung, fästen och funktion, synergiser, antagonister, på latin, som ett rinnande vatten. Jag är inte där…än…

Visste ni att vi har 19 muskler bara i underarmen- häftigt va?!

bild-179

Postad: 5 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Fakta, Fritid, Kondition, styrka, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)