Carolins träning

Klackarna i taket! Det är min dag idag!

8 maj, 2013 | Kommentera (0)

Jahopp då var man +41. Inte lika dramatiskt att fylla år i år som det var förra året kan jag meddela..

Vaknade 04:40 av att makens telefon lät som en brandvarnare. Han hade sovmorgon, inte jag…Ruskade fram en födelsedagssång och paket när han ändå var nästan vaken 😉

Tårta? Nä, men 55min på konditionsmaskinerna på gymmet och sen full rulle hela dagen. Lyckades klämma in ett frisörbesök och ett styrkepass också. Min dag var det och den vill jag fira på mitt sätt 🙂

bild-180

TACK för alla härliga gratulationer under dagen!! Många nya smickrande (?!)namn och Mycket (falsk)sång har det blivit 🙂

 

 

Postad: 8 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Kondition, styrka, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)