Carolins träning

“Personlig träning?! Nä, då måste jag nog träna upp mig först..”

10 maj, 2013 | Kommentera (0)

Ovanstående mening sa en medlem på gymmet som har haft det lite så och så med träningen sista tiden…typ senaste året…

Det är en missuppfattning som många har- att det måste vara supertufft och stenhårt när man tränar med en Personlig Tränare. Men själva vitsen med en PT är ju just att träningen ska vara personligt anpassad. Anpassad efter klientens fysiska status, mål och förutsättningar.

Jag har klienter från 20år och upp till 70+, en härlig blandning av individer med skiftande bakgrund och mål med träningen.

Herr 70+ som numera gör de snyggaste knäböjen på gymmet sa en väldigt bra sak idag- “Jag är inte här för att du ska köra slut på mig. Jag är här för att du ska hålla mig vid liv” 

Det är just vad träningen går ut på- att hålla sig vid liv! Ett så frisk, starkt och innehållsrikt som möjligt. 🙂

Medlemmen som kläckte dagens rubrik sa även att ” Vad man känner skillnad nu när man inte tränar- man mår inte bra. Trött och gammal är vad man är..”

Tror bestämt att han blir en ny PT klient inom kort 😉

 

Postad: 10 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Jobb, Klienter, Personlig Träning, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)