Carolins träning

NEJ inte nu!! Akutinsats..

14 maj, 2013 | Kommentera (0)

Vaknade synnerligen utsövd, solen sken och jag laddade friskt för ett pass på crosstrainern. Väl upp på den, svettandes som en gris börjar det svida i halsen för att sen övergå till att börja frysa… NEJ!! Det är ju Vårruset ikväll. Solen går i moln och regnet börjar vräka ner dessutom 🙁

En snabbis till hälsokosten då jag inte hade med mig mitt husapotek till jobbet. Två rejäla groggar senare, jag har svårt att följa anvisningar i alla avseenden…obstinat är mitt mellannamn 😉 Jag mår bätttre…jag mår bra….jag mår kanon! Affirmationer brukar ju funka 🙂

FörkyldHar äntligen börjat fatta vitsen med instagram. Följ mig gärna- carolinhelt heter jag så fanatsifullt 🙂

 

 

Postad: 14 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, Hälsa, Skador/besvär | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)