Carolins träning

Över förväntan- Vårruset!

14 maj, 2013 | Kommentera (0)

Jag brukar skämtsamt säga att jag lever efter mottot “Tänk negativt-bli positivt överraskad”.  Hur trist och tråkigt det än låter så är det ju ändå helt fantastiskt vad glad och nöjd man blir i slutändan ändå 🙂

En förkylning på lur och väder som inte lockade till löpning och picknick i gröngräset..Lätt att sänka sina förväntningar..

bild-183Ja ni fattar själva…

Men vad händer? Jo, efter intensiv förkylningsbekämpning slutar det regna och ju närmare Jönköping vi kommer desto varmare och soligare blir det 🙂

Det slutar med att alla (utom den i sällskapet som sprang snabbast..) tog personbästa 🙂

Min något Kan Jangdopade tid  blev 22:13. Klart mycket bättre än vad jag förväntat!

bild-184

 

Postad: 14 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Kondition, Mentalt, Motivation, Tankar, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)