Carolins träning

Mmmm kaffe…

26 maj, 2013 | Kommentera (0)

bild-195Goda nyheter i SVD idag 🙂

De som dricker 7 koppar kaffe per dag minskar risken att drabbas av diabetes typ 2 med hela 50 procent, enligt sajten SVT Vetenskap. Det är klorogensyran i kaffebönan som sänker blodsockernivåerna. Precis den typen av nyheter man vill läsa till morgonens andra stora mugg kaffe. Diabetes vill man ju inte ha 😉

Extra trevligt med den typen av nyheter blir det när så många i ens omgivning detoxar och man vet att man själv borde… Jag har helt enkelt inte lust med detox just nu och det är kaffet det hänger på. Eftermiddagskaffet tar jag gärna med en klick Cocosa extra virgin och ett stänk cayenne men morgonkaffet vill jag ha helsvart, givetvis ekologiskt. Det är ju så gott och få saker slår morgonkaffet med den här härliga utsikten. Det blir nog sommar i år också, eller hur?

bild-194

 

Jag ska detoxa efter midsommar eller efter semestern eller  till hösten…. 😉

Postad: 26 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Okategoriserade | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)