Carolins träning

Veckans Övning- Knäböj på ett ben

27 maj, 2013 | Kommentera (0)

Ojoj, denna vecka får vi lite att bita i- enbensknäböj. Balans, stabilitet och grym träning för rumpa och lår 🙂

Precis som det låter är det ett vanligt knäböj men på ett ben, så många som möjligt- ett ben i taget. Vill man undvika att dratta på ändan kan man köra den lite säkrare varianten och ha en bänk som stöd.

bild-191Vill du försöka komma lite djupare ner är det lättare om man står PÅ bänken i stället så att det fria benet får lite större utrymme…

bild-192

Nu lyckades jag inte fånga ett djupt fint knäböj på bild här… Skicka gärna bilder på era! Mina djupa försök slutade som nedan….Veckans övning gäller det att träna på!

😉

bild-193

 

 

Postad: 27 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Träning, Veckans Övning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)