Carolins träning

Jubeljoggen- Årets roligaste lopp!

28 maj, 2013 | Kommentera (0)

I kväll var det dags för lopp igen. Makalösa SISU anordnar varje år Jubeljoggen i Nässjö- loppet för ALLA. Tjejer, killar, gubbar, gummor, alla åldrar, alla former och förutsättningar- STÖRTKUL!

Vi (e3 Träning & Hälsa) var huvudsponsorer för tredje året i rad och vårt lag bestod av hela 40 taggade löpare och lunkare.

5km i motvind och uppförsbacke var vad det kändes som men sällskapet, fikat  (och medaljen) efteråt gör det till Årets Roligaste Lopp 🙂

PICT0167Lyckades inte samla hela gänget för lagfoto, men en hel drös av dem i alla fall 🙂

Nu siktar vi mot Tjejmilen i september! Fyller vi en buss, minibuss, bil eller flakmoppe till det loppet tros?

 

Postad: 28 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)