Carolins träning

Trippel igår- känns idag…

29 maj, 2013 | Kommentera (0)

Ujuj, det tar på krafterna att ligga på topp 😉

Gårdagens träningsdagbok är inte unik men det känns i alla fall i kroppen idag. Sliten är ordet.

Jag har svårt för att hoppa över morgonträningen och igår fick det bli källarspinning. Cykeln har stått orörd ett tag till förmån för annan träning, den funkar dock finfint- svetten sprutar och kroppen vaknar 🙂bild-196

 

 

 

 

 

 

Ett återbud från en förkyld PT-klient gjorde att ett styrkepass klämdes in. Bröst och armar fick det bli. Dips är en favorit just nu. Tungt och känns ett par dagar efteråt skulle jag vilja säga. Fick frågan om jag tvingar mig att köra övningar som jag tycker är tråkiga. Tråkiga? Enda övningar som jag tycker är tråkiga är statiska övningar som vanlig planka och jägarställning. Det gör jag bara för att klämma ut det allra sista och håller i ärlighetens namn inte ut speciellt länge men det är det enda tråkiga jag kan komma på..

bild-197

 

 

 

 

 

 

 

Kvällen avslutades som ni redan vet med Jubeljoggen. Det är helt klart så att man tar i lite extra när man får jaga. Mitt mantra under hela loppet- inte släppa förbi nån tjej i alla fall…Lyckades med det förutom  de fyra (?) som var före redan vid starten. Tanten kan om hon måste 😉

IMG_7486

Underbett, karatehänder och vassa, vevande armbågar- en stilstudie…

Dagens träning har gått i lugnare tempo. Jag kommer igen i morgon igen 🙂

Postad: 29 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Kondition, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)