Carolins träning

BTI- Burpees tills illamående…+ Julfys?!

30 maj, 2013 | Kommentera (2)

Jag sa ju att jag skulle komma igen dag och det gjorde jag med råge redan under morgonträningen. Bästa eller värsta cirkelpasset på länge, det beror på hur man ser det 😉

Tuffaste var det i alla fall. 100 burpeesar kombinerat med 125 knäböjshopp och en väldans massa annat. Väl investerad tid, mycket svett, hög puls, blodsmak i munnen varvat med lite illamående. Träning att njuta av heeela dagen 😀

Jag har en klient som börjar ulka när det blir för tufft, själv har jag aldrig lyckats hamna där men känner att just kombinationen burpees och knäböjshopp kan få mig dit om jag inte passa mig 😉

I julas hade jag tänkt lägga upp små filmsnuttar för Dagens Julfys, som ni alla körde för att överleva storhelgen. För alla var väl med på Julfyset?! Tekniken ville sig inte riktigt då men nu verkar Kureras teknikkung Daniel ha fixat det hela 😀

Klicka på länkarna nedan för lite  Kanarisk julkänsla…..

 

Carolins Träning Knäböjshopp       

Carolins Träning Burpees       

Postad: 30 maj, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Högintensiv, Kondition, Mentalt, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

BTI- Burpees tills illamående…+ Julfys?!

  1. Eleonor skrev den

    Vill oxå kunna göra så snygga burpees! Är väl bara att fortsätta öva gissar jag;) Tackar och bockar för alla tips på övningar som man kan göra hemma, det är kanon!

  2. Carolin Helt skrev den

    Övning ger färdighet 🙂 Kämpa Eleonor!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)