Carolins träning

Veckans övning- Skottkärra utan kompis

3 juni, 2013 | Kommentera (0)

Veckans övning är en riktig tuffing för bålen, ja större delen av kroppen egentligen 🙂

Placera fötterna på en bänk av valfri höjd, händerna placeras rakt under axlarna, kroppen är rak som en planka (ingen hängbro..) Pressa upp bröstet så att skuldrorna är klistrade mot bålen- peka rakt fram med en arm i taget med höften så stilla som möjligt. Känns det i ländryggen? Då har du inte arbetat tillräckligt med de djupa magmusklerna. Gör om- gör rätt… 😀 Skottkärra utan kompis kan som ni förstår göra med kompis. Då får kompisen hålla i dina ben benen och varför inte bara hålla ett ben i taget som en extra utmaning?

😉 Lycka till!!bild-199

 

 

bild-198

Postad: 3 juni, 2013 Av: Carolins träning Kategori: styrka, Träning, Veckans Övning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)