Carolins träning

Löparglädje!!

5 juni, 2013 | Kommentera (0)

Vilken morgon!! Nu är det inte svårt att njuta 🙂

Löpning längs med Vättern gav dagen en helt perfekt start. Om jag startar hemifrån och springer på cykelvägen så långt den följer Vättern och sen tillbaka blir det lite drygt 11 km, 11, 34 för att vara exakt. Att springa samma väg två gånger gör inte ont när utsikten är så här 😉

bild-201Det var fler än jag som njöt av morgonen. Jag sprang förbi ett par i 75 års åldern som tog sig ett morgondopp- SÅN vill jag bli! Det är ju det som träning och ett i övrigt sunt liv handlar om- att njuta av livet NU och LÄNGE 😀

Mötte en tunn tjej i 20 års åldern, tjockjacka, stor halsduk, fårskinnsvantar och cigg i munnen. Undrar vem som njöt mest av morgonen- de badande pensionärerna eller hon?

Efter denna start är jag laddad för att ägna resten av dagen åt andras träning. Ett kortare styrkepass ska jag dock försöka klämma in, vill ju inte bli en tunnis 😉

Postad: 5 juni, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Kondition, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)