Carolins träning

Äta, träna, vila, äta, träna, vila……

15 juni, 2013 | Kommentera (0)

Snart är det dags för lite ledighet! Äta, träna, vila- det är min plan för sommaren. Jag har ju sagt att jag är en enkel människa 🙂

Har haft några långa, lite stressiga dagar denna veckan, men idag har jag börjat förbereda mig på den inte speciellt jobbiga uppgiften att ha lite fritid. Att läsa helt vanliga böcker som inte har nåt med vare sig träning, hälsa eller kost att göra, det känns lite extra lyxigt och rent av slött 🙂

bild-212Har som ni ser försett mig med böcker som ger hjärnan lite vila 😉

Men för att inte svampa till mig fullständigt har jag även försett mig med lite intressantare läsning.bild-213

Jag har det absolut bästa jobbet även på semestern och det finns så mycket jag vill veta mer om både nutrition och träning. Två lite mer hårdsmälta böcker som jag ser fram emot att plöja efter att har svettats, springades på landsvägarna eller i skogen eller cirkelfys med hopp och lyft i trädgården 🙂

Kolla in denna fantastisk väg som jag sprang i dag på morgonen-

bild-211

;

Att den dessutom går utför efter ca 5km uppför på rundan gör att man njuter lite extra.

ÄTA, träna, vila var det- skulle kunna äta färsk lax 7 dagar i veckan, lätt! Idag blev det Salma Lax – hur gott som helst! Det riktigt kn.. ähmpf smakade verkligen jättejättegott 😀

;

;

Postad: 15 juni, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, Cirkelfys, Fritid, Hälsa, Högintensiv, Kondition, konditionsträning, Kost, Löpning, Mentalt, Motivation, Personlig Träning, styrka, Tankar, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)