Carolins träning

Prylsport eller ej..

18 juni, 2013 | Kommentera (0)

Löpning så här års är svårt att slå! Fast så känner jag i och för sig efter vilken typ träningspass jag än haft 😀

När det gäller löpning ute i naturen så är det just den naturliga känslan som är slående. Vi är alla födda löpare sen kanske det går olika fort och blir olika långt 😉

Vissa materiella måsten har jag dock dragit på mig- bra skor, bra sport-bh och numera även kompressionsstrumpor. Nä, strumporna är inte snygga men vansinnigt behagliga att springa i och framför allt förbättrar de återhämtningen markant.

bild-217

 

Älskar verkligen mina Nike Free…allihopa.. Nästan som barfota och jag har numera svårt att ha nåt annat på fötterna oavsett aktivitet.

När det gäller sport-bh för löpning är det Casall som gäller. Köpte min första för över 13 år sen och den har jag fortfarande kvar, efter tusentals (typ) tvättar håller de måttet. Så bra kvalitet, inga skavsår och bra stöd. Tyvärr har det blivit att jag även använder sport-bh nästan alltid oavsett aktivitet. Skönt- Ja. Smickrande för en redan inte speciellt tilltagen byst- Nej.

Min pyttelilla Ipod och Garminklocka ger extra krydda åt löpningen som jag väldigt sällan lämnar hemma men det är inget måste som ovanstående prylar. Musik har förmågan att öka tempot när det känns tungt och klockan visar hur snabb och lång löpning det blir. Den där klockan har en väldans massa funktioner som jag fortfarande, efter drygt 2år användning, inte lärt mig. Jag är väl inte tillräckligt intresserad 😉

bild-218

Det viktigaste ÄR den fysiska och mentala känslan som bara löpning i naturen kan ge 😀

bild-216

I dag blev det landsvägslöpning. Tänk att en asfaltsväg kan bjuda på så mycket vackert 😀

 

Postad: 18 juni, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, Hälsa, Högintensiv, Kondition, konditionsträning, Löpning, Mentalt, Motivation, Okategoriserade, Skador/besvär, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)