Carolins träning

Varför vänta?

19 juni, 2013 | Kommentera (2)

Midsommarveckan brukar inte vara årets mest hektiska vecka på gymmet. Men många tränar på lika flitigt som alltid och det finns de som väljer att lägga in en ännu högre växel.

Kan glatt konstatera att jag fått tre nya klienter under veckan och det tillhör inte vanligheterna v 25 kan jag säga.

Deras anledning till växla upp just nu-

1. NU får det vara nog. NU ska jag ta tag i det här. Inte efter sommaren. NU

2. NU under sommaren har jag bästa möjligheterna att fokusera extra på träningen. NU har jag mer ledig tid, mindre stress och inte så mycket annat som stör.

3. NU har jag störst möjlighet att få in nya rutiner. Sitter rutinerna i ryggen när allt drar igång igen i höst, så blir det ju så mycket lättare.

En twitterkompis, @WretlingAnna skrev härom dagen- “Hälsa kommer inte gratis! Och det går inte i säsong- det gäller att hålla igång alltid…”

Just NU är en lika bra som vilken annan tid som helst, så varför vänta? 😉

bild-219

Postad: 19 juni, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, Hälsa, Klienter, Kondition, Kost, Motivation, Personlig Träning, Planering, smidighet, Stretch, styrka, Styrketräning, Träning, Viktminskning | Etiketter: , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Varför vänta?

  1. Eleonor skrev den

    NU blev det o 2 varv i spåret på självaste midsommarafton, grymt nöjd:)
    Glad midsommar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)