Carolins träning

Människan är av naturen lat..

1 juli, 2013 | Kommentera (2)

Historien igenom har människan kämpat för att undvika energibrist. För att överleva helt enkelt. Vi har hittat olika sätt att förenkla vår vardag och det har vi verkligen lyckats med- rulltrappor, hissar, bilar, el-cyklar, fjärrkontroller, dörröppnare, lååånga skohorn listan kan göras hur lång som helst.

Till detta lägger vi då till den oändliga förmåga vi har att lagra energi- i fett.. Drygt 600kg är väl det gällande rekordet i den grenen.

Maten vi äter är oerhört viktig för vår hälsa men träning och fysisk aktivitet är minst lika viktigt. Den som påstår nåt annat är dåligt påläst. Punkt.

Vi är gjorda för rörelse!

“Jag har så bra grundkondition. Tränade mycket som ung, vettu” De som säger så brukar vara de som åker på en infarkt eller får diabetes inom kort.

Fysisk form är en färskvara som måste underhållas. Alltid. Under hela året. Alla år. Use it or loose it!

JAG är en LAT människa. Efter en veckas ledighet kan jag konstatera att jag inte gjort många knop om man bortser från träningen. Hur hade det gått om jag inte haft träningen?? Låter nog bli att ta reda på det 🙂

bild-235I morse var det löpning bland hästhagar som stod för väckning av både kropp och knopp. Helt fantastiskt!

Postad: 1 juli, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Kondition, Kost, Motivation, Skador/besvär, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Människan är av naturen lat..

  1. Katrine skrev den

    Och Hon har sagt sanningen igen!

  2. Carolins träning skrev den

    😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)