Carolins träning

TADA!! Jag har också en Walk in Closet..

3 juli, 2013 | Kommentera (2)

Det finns fördelar med mulna, lediga dagar- det är lättare att få, det där man tänkt ta tag i länge, gjort. Som att rensa garderober…

Som ni redan vet är det mest träningskläder jag använder OCH köper ska väl tilläggas. De har länge haft sin egen garderob men det börjar bli trångt och rörigt. Nu har jag röjt och fixat mig en alldeles egen Walk in Closet bara för mina träningskläder!

bild-236

Kolla vad bra man kan fixa med vädringsställ och ett gäng galgar! Timell och Ernst kan slänga sig i väggen 😀

Ordning och reda och jag hittade till och med toppar som jag inte ens tagit bort prislapparna på…. Hade glömt bort att jag hade köpt dem…(skäms)

Skorna har jag ingen riktig ordning på ännu men det kommer. Fick frågan om hur många träningsskor jag har- kan inte riktigt svara på det men fick ihop det till 11par som jag använder regelbundet 😮

Okej,man behöver kanske inte ha fullt så mycket att välja på men håll med om att det blir extra kul att träna när man har kläder man trivs i. Känner man sig lite svag en dag kan en knallgul topp hjälpa till mentalt i alla fall 😉

Fråga mig istället hur många högklackade skor jag har eller hur många handväskor- Svaret är lätt, NOLL. Om jag inte ska räkna med de som hör till maskeradmunderingarna

😀

Jag har alltså precis som alla andra kvinnor INGET att ta på mig när jag ska göra annat än jobba/träna 😉

 

 

Postad: 3 juli, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, Fritid, Träning | Etiketter: | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

TADA!! Jag har också en Walk in Closet..

  1. Katrine skrev den

    Haha! =) Klockrent Carro! En annan har lite små panik, det är lite mer än vanlig dresscode på hotellet i Jamaica, hujeda mig ska det gå?

  2. Carolins träning skrev den

    Haha! Ja, du vet ju mina erfarenheter av Jamaicansk dresscode 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)