Carolins träning

Besatt? Galen? Gärna!

6 juli, 2013 | Kommentera (2)

Igår bjöds jag och maken på lunch hemma hos en av mina PT klienter och hans fru. Han har alltid  hävdat att det är frugans matlagning som är skulden till hans extrakilon. Efter den lunchen måste jag faktiskt medge att jag förstår hans problem något bättre. Rackarns god mat och rackarns trevligt sällskap! Får man så god mat serverad varje dag förstår jag att det är en prövning att sluta äta i tid 😉

Vaknade i dag fortfarande fylld av extra energi. Vad kan då vara bättre än att ge sig i kast med försök till personligt rekord i antal burpees under ett och samma cirkelpass?

Det gick galant 😀

bild-239

Bilden är tagen efter TVÅHUNDRA burpees och lite annat smått och gott 😀

Gårdagens lunchvärdinna frågade mig igår- “Hur länge ska du hålla på med träning så här då, Carolin?”

Öh, menar du träna andra eller träna själv? frågade jag.

“Träna på det där sättet själv. Ska du hålla på tills du blir pensionär eller?”

Det hoppas jag verkligen och längre än så 🙂

Jag lovar inte 200 burpeesar på min 70 års dag men får jag bara ha hälsan och förmågan har jag svårt att se varför jag skulle sluta träna. Det GER ju energi! Redaktör Malin kallade mig galen efter mina 200 burpeesar och maken kallar mig allt som oftast besatt- Gärna, svarar jag 😀

Så här såg morgonen pass ut i sin helhet-

10 burpees

20 sidoutfall

10 burpees

10×2 clean & jerk (12kg)

10 burpees

15 TRX rodd

10 burpees

10 thrusters (25kg)

30 båt m rotation (12kg)

25×2 dynamisk sidoplanka

30 handstående planka m benindrag

30 crunches (12kg)

5 varv på 59 min blankt- Testa! Grymt gott om inte annat efteråt 😀

Efter det passet har jag spenderat större delen av dagen i solstolen med en god bok….Lat? Japp…för att jag kan..

 

 

Postad: 6 juli, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Fritid, Hälsa, Högintensiv, Klienter, Kondition, konditionsträning, koordination, Kost, Motivation, Personlig Träning, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Besatt? Galen? Gärna!

  1. Katrine skrev den

    Å herregud… Jag saknar ord för det där 😛 Grym det är vad du är på alla plan!

  2. Carolin skrev den

    Detsamma, vännen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)