Carolins träning

Med risk att verka tjatig…

8 juli, 2013 | Kommentera (0)

….men hur vackert är det inte ute i naturen nu?! När jag sprang i morse funderade jag allvarligt på om man inte borde montera en filmkamera på huvudet för att sen kunna ta fram sommarrundorna i november och låtsa att det samma natur ute då. Kan funka på löpbandet eller på spinningscykeln i alla fall 😀

bild-240Tanten besegrade backarna i trailspåret idag igen men höll på att fällas av rötterna! Det var vansinnigt nära att jag dök med näsan före i en utförsbacke…Fantastiskt vackert, väldigt jobbigt och även i dagen en ovanligt lång mil 🙂

Den stora fördelen med att dela upp sommarledigheten är att man får njuta av första semesterdagen flera gånger 😉

Det har jag gjort med råge idag-

1.Traillöpning på morgonen

2.Solstol och riddarbok hela dagen

3. 59 min cirkelfys på kvällen (i grillos från grannarna…)

Varför välja mellan morgonträning eller kvällsträning när man kan göra båda 😀

Av eller På. Inte många knop mittemellan 😉

 

 

Postad: 8 juli, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Fritid, Hälsa, Kondition, Motivation, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)