Carolins träning

Årets varmaste dag….

9 juli, 2013 | Kommentera (0)

….eller nåt i den stilen i alla fall va?! Inledde dagen med sovmorgon 🙂

Fick dock betala för sovmorgonen genom att löprundan blev svettigare än vad den hade behövt vara. Efter drygt 11 km (11.36 för att vara exakt) var jag snudd på blålila i ansiktet, underbettet kraftigt och började nästan se hägringar 😀

bild-242

Är dock tacksam över att jag valde sjöbris och plan strandpromenad framför backarna i skogen idag 😉

Väl hemma såg jag fram emot en dag i solstolen med min riddarbok (Game of Thornes-böckerna- LÄS!) Min make sedan 9 år och en vecka tillbaka ansåg dock att årets varmaste dag var den dagen då vi skulle fixa till den galet stora och något ovårdade häcken vi har…

I de lägena är jag helt emot det jämställda samhället- klippa häcken och dylikt måste väl ändå vara karlagöra? Åtminstone en dag som denna..!? Tänkte först hjälpa till som han gör när jag dammsugar- lyfta på fötterna.. Kom inte undan med det.

Så- årets varmaste dag tillbringades inte med god bok i solstol, inget strandhäng, utan helt vanligt trädgårdsarbete 😮 Det får jag se till att kompensera i morgon.

Fick dock lite svalka i min nya pool framåt kvällskvisten 😀

bild-241

 

Walk in closet OCH pool i trädgården- sicken lyxig tillvaro jag har alltså 😀

 

 

Postad: 9 juli, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, konditionsträning, Löpning, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)