Carolins träning

Mina två bästa och enklaste knep mot sötsug..

10 juli, 2013 | Kommentera (0)

Jag är sällan sötsugen. Hungrig- Ofta men sugen är jag sällan… förutom de där dagarna när hela systemet är upp och ner, alla i omgivningen är oerhört påfrestande, man gråter när fågelungar dör på film och man är mer explosiv än dynamit 😉

Då är det sug efter riktigt fin choklad med hög kakaohalt. Mycket antioxidanter, nyttigt i måttliga mängder och GOTT! Helt okej men enligt mig- oftast rätt onödigt. Vad gör jag när jag inte har lust att falla för suget?

1. Borstar tänderna..

2. Gör nåt annat..

Med fräsch tandkrämssmakande mun är suget rätt lätt att hantera och är man som jag – lat, är det knappt värt besväret att behöva borsta tänderna igen 😉

Ut och spring eller gör ett gäng armhävningar! Att sysselsätta sig med nåt annat istället för att sitta och tänka på vad man är sugen på är ett synnerligen enkelt sätt att mota bort suget på. Sötsuget försvinner och humöret blir betydligt bättre!

Funkar även mot annat än sötsug 😉

if push ups doesnt fix you  you’re….

819416_594879830528598_2046382215_o

Det här porträttet gjorde min BFF, konstnären, klockrent 😀

Klicka in http://artbyangel.wordpress.com/  för att se mer av hennes alster.

 

Postad: 10 juli, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Motivation, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)