Carolins träning

Ett måste i packningen..

13 juli, 2013 | Kommentera (0)

…..löparskorna måste alltid med. Förutom biljetter, pass och pengar är det nog det viktigaste 😉 Var man än befinner sig funkar det alltid med löpning! Ett vansinnigt bra sätt att upptäcka orten man befinner sig på.
Just nu är vi i engelska Brighton. En helt fantastiskt lång strand att springa utmed. Eftersom jag har urtaskigt lokalsinne höll jag mig till att springa 5km åt ena hållet för att sen vända. Vis av erfarenhet skulle jag vilja säga då jag sprungit vilse i ett antal städer…i Eskilstuna till exempel….och i Kalmar…och i Skärholmen…
Utsikten från löprundan i morse har ni här-

20130713-093922.jpg

Efter frukost tog vi bussen ut till Devils Dyke- helt fantastiska vidder och minst sagt kuperade vandringsstigar.

20130713-172109.jpg

I morgon drar vi vidare till London. Det sägs att det väntas bli runt 28-29 grader där, känns kanske inte riktigt som den bästa temperaturen för just Sightseeing… Sicken tur att de har så bra luftkonditionering på Nike Town, typ världens bästa sportbutik 😀

Postad: 13 juli, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, löpning, Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)