Carolins träning

Läget i London..

17 juli, 2013 | Kommentera (0)

Häftigare stad än London får man leta efter! Här finns allt och lite 🙂 Det har blivit mycket sightseeing och en del shopping… Missa inte Nike Town när ni åker hit! Ligger i hörnet Oxford Street- Regent Street. Tre våningar med bara Nike kläder och skor, hur läcker butik som helst och mycket bra personal 😀

Vi bor precis vid Hyde Park, vilket gör miljön för löpning kanon trots att vi är mitt i storstan. Parken är stor men det finns orienteringstavlor lite överallt så att även jag hittar tillbaka till hotellet 😉

20130717-101845.jpg

När vi bokar hotell ha jag två krav – schysst frukost och gym. Detta hotell har båda 🙂
Idag dissade jag parken för CIRKELFYS i gymmet. Efter ett sånt pass smakar frukosten sååå bra
😀

20130717-103057.jpg

Postad: 17 juli, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Fritid, Kondition, konditionsträning, löpning, Okategoriserade, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)