Carolins träning

Fördelarna med morgonträning…

28 juli, 2013 | Kommentera (0)

….är många! Det blir en fantastisk start på dagen, man liksom sätter ribban direkt. Både kropp och knopp vaknar till liv och man har bästa tänkbara förutsättningar att ta sig an dagens övriga utmaningar. Risken för att något annat kommer i vägen för det planerade passet minimeras. För min egen del är morgonträningen svår att vara utan, jag får liksom inte bort kudden ur ansiktet förrän framåt eftermiddagen om jag av någon anledning måste hoppa över det. Kaffe, vatten och en proteindrink och jag är redo. Vi är alla vanemänniskor och jag har odlat den vanan i över tjugo år…Jisses hur går det ihop, jag som bara är typ 22… 😮

På sommaren har morgonträning ytterligare några fördelar- det är någorlunda svalt och fritt från knott.

Kan dock meddela att det sistnämnda gäller INTE om man vaknar 09:33 och det dessutom tar typ 2 timmar innan man lyckats snöra på sig skorna och ge sig ut…! Sovmorgon deluxe kostar på. Mulet och stekhett är en rätt märklig kombo. Överhettad samtidigt som det gäller att hålla munnen stängd då vätterstranden bjuder på galet stora svärmar av märkliga knott som inte ens fåglarna verkar uppskatta. Detta, tillsammans med löpning blir resultatet- LTI, Löpning Tills Illamående 😀

Den helt fantastiska värmen vi upplever denna sommar har definitivt gett mig ett hårdare pannben. Att så fullständigt lyckas köra slut på sig själv om och om igen…Det häftiga är att ju tuffare pass desto underbarare känsla efteråt! Belöningen kommer direkt och det är såå värt det 😀

500 före målet idag kom regnet. Sällan har ett regn varit mer välkommet 😀

bild-246DEN känslan…Värt allt!! Riktig vardagslyx 😀

 

 

Postad: 28 juli, 2013 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Fritid, Hälsa, Kondition, konditionsträning, Kost, Löpning, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)