Carolins träning

Back in business

5 augusti, 2013 | Kommentera (0)

Så där ja! Nu var semestrandet slut för i år. Äntligen dags för rutiner igen 😉

Smaka på ordet- R U T I N E R

Visst är det härligt? Det kanske inte känns så just nu men det finns en del poänger med just RUTINER.

” Många lägger ner alldeles för mycket tankemöda på moment som är regelbundet återkommande eller enklare. Det är slöseri med energi och fokus handlar egentligen bara om att prioritera rätt”

Citat är från Bosse Angelöw som är aktuell med en ny bok om ledarskap. Jag, jag tänker direkt på träning 🙂

Kan man se till att träning blir en rutin som vi inte lägger någon tankemöda på OM vi ska gör utan bara GÖR det. Tänk så mycket enklare det blir- ett beslut mindre att fundera över.

Om man dessutom ser till att skapa variation i träningsrutinerna bli det heller inte tråkigt. Gör inte samma saker som du alltid gjort! Testa nåt nytt! Utmana dig själv!

bild-251

Ovanstående notis läste jag i SvD härom vecka- 66 dagar tar det i genomsnitt att skapa en vana enligt denna studie. Det verkar som att vanan att anstränga sig fysiskt tar längre tid att etablera 😉

66 dagar from i dag var är vi då? 9:e oktober om jag räknar rätt- DÅ sitter vanan, rutinen är etablerad men då gäller det att du börjar IDAG…

 

bild-252

Denna fantastiskt fina lilla tänkarbänk sprang jag på i morse. Toppform når man dock inte genom att sitta still och fundera på när, om och hur oavsett hur bekvämt det kan vara. Gårdagens blogginlägg handlade om Carlsbergs slogan, den är bra men NIKEs är bättre- JUST DO IT!!

 

Postad: 5 augusti, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kondition, Löpning, Mentalt, Motivation, styrka, Tankar, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)