Carolins träning

Världens bästa fredagsmys!

9 augusti, 2013 | Kommentera (0)

Ahh, FREDAGSMYS… finns det nåt härligare? Jag har receptet på världens bästa fredagsmys. Helt säkert 😀

“Äntligen har den där jobbiga människan nåt annat än träning i huvudet” kanske ni tänker? Ett mysigt recept på nåt smarrigt att stoppa i mun så här på fredagskvällen, kanske är det som önskas? Fel blogg att läsa då mina vänner 😉

Mitt recept på världens bästa fredagsmys……..bild-254

Skogslöpning, trailrunning om man vill låta lite frän 😉

Fredagsmys eller fredagsfys det kan faktisk vara samma sak. I kväll var det extra fantastiskt, underbart, härligt jobbigt 😀

Hade inte alls de bästa förutsättningarna- sovit lite för lite, tung i benen efter gårdagens löpning (utan 2xu, det märks faktiskt skillnad på riktigt). I bland överraskar den gamla kroppen och backarna fick storstryk! Personbästa på den rundan 😀

Hade en killen i hälarna första kilometern…kan vara det som fick benen att piggna till. Släppa förbi?? Inte en chans 😀

Nu sitter jag här i TVsoffan, lite fredagsrusig…endorfinrusig…bästa ruset 😉

Lördagsmys? Jajamän, ser redan fram emot det 😀

Postad: 9 augusti, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Kondition, Löpning, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)