Carolins träning

Hatkärlek…

14 augusti, 2013 | Kommentera (0)

Jag älskar verkligen att träna. Jag anser att träning ska förknippas med glädje. Jag anser dock inte att att man ska förvänta att det alltid är jättekul att träna.

Träningsglädjen kan infinna sig inför passet, under passet, efter genomfört pass eller först då resultatet av träningen visar sig.

Hittar du aldrig glädjen? Byt träningsform eller bit ihop. Effekterna är värt besväret oavsett 😉

Måste nog ändå säga att de pass där man får bita ihop lite extra och jobba extra med disciplinen är de pass som ger största glädjen efteråt.

Ungefär så känner jag inför backintervaller….varje gång. Mitt mantra inför varje intervallpass- “Det enda träningspass man ångrar är det som inte blir av” . Det funkade i kväll också och nu sitter jag här- helnöjd 🙂

Ånger sig är inget roligt. Att njuta av träningsglädje är däremot väldigt roligt 😀

bild-255

Galet glad- Lite snabbare? Förhoppningsvis. Lite snyggare? Förmodligen inte 🙂

 

Postad: 14 augusti, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kondition, Löpning, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)