Carolins träning

Springspiration!

22 augusti, 2013 | Kommentera (0)

Springspiration– smaka på det ordet!

Läste det i nya numret att Runners World i dag. Jag gillar den tidningen skarpt. Den ger just det- Spring-inspiration. Kaffe i eftermiddagssolen och lite inspirerade läsning gav en perfekt uppladdning inför kvällens löprunda i skogen. Och vilken runda det blev! Löparglädje deluxe!

Över stock och över sten, upp och ner för backarna med mjölksyran sprutande 🙂

bild-260

Men även en och annan åker med helt fantastiskt sensommarljus…

bild-258

Och okej då- en och annan lerpöl…

bild-259

Min kära make gav mig just tipset att skriva om nåt annat än träning och annat hälsosamt hela tiden.

Typ kanelbullerecept eller undrar jag? (Han verkar faktiskt lite besatt av såna just nu…) Ja, han kanske har rätt. Efter ett gäng kanelbullar kanske träningsmotivationen är större än någonsin? Är rätt novis på just det området dock..

Mäh! Carolins Träning heter bloggen. Inga kanelbullerecept här alltså. PUNKT.

 

Ps. Jag däremot har blivit lite smått beroende av instagram. Följ mig gärna…inga kanelbullar där heller… @carolinhelt 😉

 

 

 

Postad: 22 augusti, 2013 Av: Carolins träning Kategori: familj, Hälsa, Kondition, Kost, Löpning, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)