Carolins träning

Sov gott..

26 augusti, 2013 | Kommentera (2)

Åh som jag älskar min kvällsrundor i skogen!! Helt fantastiskt för både kropp och knopp. Löpning i den här  miljön…Magiskt 😀

bild-262

 

För mig finns det dock en nackdel med löpning på kvällskvisten..JAG   KAN   INTE   SOVA eller jo, men inte så bra…Svårt att somna, vaknar lätt mitt i natten eller i alla fall vansinnigt tidigt. Jag har dock kommit på lösningen på problemet…

Kommer ni ihåg spikmattan? Jag jobbade i hälsobutik då den tog oss alla med storm för nåra år sen. Typ ALLA borde ha en hemma i gömmorna. Om inte- köp en, det är väldigt billiga numera 😉

Hade nästan glömt bort min kära vän, trots att den ligger där – på fåtöljen bredvid sängen. Efter 10 spikminuter sover jag som en gris.. Skulle jag vakna mitt i natten- fram med mattan och snart så zzzzzzzzzover jag igen.

bild-261

En sista spik i kistan för det problemet 😀

Postad: 26 augusti, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Löpning, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Sov gott..

  1. jennie skrev den

    haha, minns fortfarande din reaktion när jag berättade att jag hade köpt en spikmatta. kommer förvisso inte ihåg exakt vad du sa men frasen ‘dum i huvudet’ var med på något vis. hahaha – åh, tack för den. nu kommer jag också sova gott inatt. 😀

    • Carolins träning skrev den

      I vårt hus gäller 3 veckors regeln- har det gått mer än 3 veckor så är det preskiberat… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)