Carolins träning

Så mycket gott!

31 augusti, 2013 | Kommentera (0)

Att äta säsongsanpassat kan väl knappast vara varken enklare eller godare än just nu? Ja, hela hösten är en fantastisk “matårstid” 😀

Jag är inte precis begåvad med gröna fingrar.. Jag har faktiskt gjort en hel del tappra försök genom åren så jag vet. Allt som kan skördas i vår trädgård kan vi bara tacka de som planterat fruktträden nån gång för länge sen. Vi är dock många som vill dela på härligheten…

Körsbären var riktigt många i år men skatorna hann först och åt upp dem på nolltid..men de var vackra att titta på medan de var omogna i alla fall 😉

bild-266

Ett omoget päron hann jag smaka innan gråsparvarna åt upp dem. Om jag minns rätt är de här päronen vansinnigt goda. Jaja, även gråsparvar ska väl få äta gott och nyttigt emellanåt 😉

bild-267

Vi har nog aldrig fått så mycket plommon som i år och i onsdags provsmakade jag det första- allt annat än övermoget om man säger så. I morse såg de mogna ut och nu på eftermiddagen var majoriteten mer eller mindre uppätna- inte av mig eller någon annan i familjen om vi inte ska börja räkna in alla flygande varelser som huserar i träden för familjemedlemmar… En bunke med plommon blev det och det är flera hundra procent mer än förra året 😀

 

bild-264

 

Väntar med spänning på att äpplena ska mogna- vinner jag den kampen? Vi får se, känner att jag har oddsen något emot mig 🙂

Nu har vi turen att flera av våra medlemmar på gymmet är ena riktiga rackare på att både odla OCH skörda hemma. Vi har fått gurkleveranser under flera veckor nu- SÅ gott!!

 

bild-265

 

Kan man inte odla själv så finns det många som gör det åt en. Billigt, nyttigt och vansinnigt GOTT!! Passa på och NJUUUT av allt det goda som naturen ger 😀

 

Postad: 31 augusti, 2013 Av: Carolins träning Kategori: familj, Fritid, Hälsa, Kost | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)