Carolins träning

Superdieter och mirakelmetoder…igen och igen…

3 september, 2013 | Kommentera (0)

Såg ni kvällstidningarnas löpsedlar i går? Om inte så har ni dem nedan-

bild-270

Det är lätt att förstå om folk blir förvirrade.. Ska man skratta eller gråta? Att basera sin kosthållning efter vad som skrivs i kvällspressen är ingen bra idé.

För att citera min twitterkompis @MrsAnnaLindbom “…man blir inte expert på kost för att man håller en diet.”  Det finns många experter som har sig själva som bevis för att just deras diet är bäst och förvirring uppstår.

Berglin förklarar det hela riktigt bra tycker jag 😀

Berglins-2013-09-0_1075584d

Att det finns pengar att tjäna på människors önskan att nå snabba resultat råder det ingen tvekan om. Drömmen om superkroppen kan få många att göra nästan vad som helst. Funkar inte den ena testar man raskt det andra. Det gör att det finns en aldrig sinande marknad på diet- och viktminskningsområdet.

Jag tjänar pengar på det varje dag. Mitt mål är dock att få dem att lyckas genom att ändra fokus- byt “snyggfokus” mot “måbrafokus” och allt det andra kommer på köpet. Visst mår många bra av att dra ner på kaloriintaget men inte genom snabba kurer utan förmågan att hitta balansen mellan aktivitet och vila, mellan energiintag och energiförbrukning. En balans som är väldigt personlig.

Min supervassa PT kollega Lisa Kaptein-Kvist skrev ett väldigt bra blogginlägg i går- Läs! Hon är klok som en bok 🙂

http://lisakapteinkvist.se/70-dieten/

 

Postad: 3 september, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Mentalt, Motivation, Träning, Viktminskning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)