Carolins träning

Lycklig idiot eller deppig realist?

5 september, 2013 | Kommentera (0)

Eller varför inte lycklig realist? Låter väl allra bäst va? Läste i senaste numret av Aktuell Friskvård att positivt tänkande gynnar bildandet av vita blodkroppar och ökar därmed immunförsvaret. Värt att tänka på när höstmörkret kommer krypande.

Det är verkligen full rulle nu och då gäller det att njuta i fulla drag av varje minut. Klockan ringde 05:30- “UT OCH NJUUUT!” Nä, det var inte så jag tänkte… Men det var det jag gjorde 😀

Min Garmin hade laddat ur och jag var tvungen att klara mig utan både klocka och pulsband….inte klokt…kan man springa utan?! Det gick ju faktiskt alldeles utmärkt 😉 Fartlek med fantastisk utsikt! Perfekt laddning för en lååååång arbetsdag med massa nya möten 😀

Skulle kunnat vara en dag lång arbetsdag efter en annan lång arbetsdag utan möjlighet att njuta av vädret utomhus och en helt värdelös och klocklös löprunda, men som sagt hellre lycklig idiot än deppig realist- jag vill ju hålla immunförsvaret på topp om inte annat 😉

September är en helt fantastisk månad, krispig, sprakande- NJUUUT!

bild-272

Postad: 5 september, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Jobb, Kondition, Kost, Motivation, Okategoriserade, Planering, Tankar, Träning | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)