Carolins träning

Tjejmilen- here we come!

6 september, 2013 | Kommentera (0)

På lördag är det dags för Tjejmilen och nu kommer det en last med småländska tjejer för att göra Stockholms gator osäkra (jag kör…)

Ett synnerligen roligt lopp och framför allt har vi kul före och efter 😉

Idag, fredag eftermiddag bär det av. Upp till Mornington Hotell i Bromma. Bastu, träning för den som inte vill spara på krafterna och god och nyttig kvällsbuffé. Sova gott i sköna sängar, bästa frukostbuffén och sen bär det av till Östermalmshallen för nummerlappar och mässa. Efter loppet skippar vi de otäcka duscharna vid tävlingsområdet och åker i stället tillbaka till Mornington och duchar, bastar och äter sen golunch innan vi drar ner till Småland igen 🙂

Löpning förenar- snabba, mindre snabba, unga och gamla 😀

Inte bara kul- det är bra också! Det är i och för sig inga nyheter men en ny studie visar att regelbunden fysisk aktivitet i tidiga år kan förhindra att man drabbas av epilepsi och det vill man ju inte ha. Keep RUNNING 😀

Eller så kan man se det som Berglin 😀

Berglins-2013-05-2_1040022a

Sista repliken är mitt ledord- Vadå? Tänker du bara ligga och slappa i en evighet?

😀

Postad: 6 september, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Kondition, Kost, Löpning, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)